Hef en Hijs

      “We werken met gediplomeerde TCVT keurmeesters en beschikken over uitgebreide test- en onderhoudsfaciliteiten”

Meer over keuren en certificeren

De wetgeving met betrekking tot hef- & hijsmiddelen is binnen Nederland vastgelegd in de Arbo-wet. Hierin wordt voorgeschreven dat de meeste hef- en hijsmiddelen tenminste eenmaal per jaar gekeurd en beproefd moeten worden. Hef & Hijs Nederland volgt de TCVT richtlijnen voor Keuring van hef en hijs middelen en heeft meerdere gecertificeerde keurmeesters in dienst.

Onze gediplomeerde TCVT keurmeesters beschikken over uitgebreide test- en onderhoudsfaciliteiten. Daarnaast werken we met een mobiele testinrichting, waarmee we ook eenvoudig bij u op locatie kunnen inspecteren, certificeren en beproeven. Indien gewenst verzorgen we ter plaatse ook de certificaten. In het geval dat u het product continu in gebruik heeft, kunnen wij voor u een tijdelijke oplossing verzorgen.

Via ons online beheersysteem heeft u toegang tot uw eigen hef en hijsmiddelen en kunt u de status per product volgen en de certificaten inzien en downloaden. Ook keuren wij op locatie en kunnen wij met behulp van onze mobiele service wagen ook beproeven op locatie.

Keuren en certificeren

Bekijk hier de werkomschrijvingen en prijzen per soort gereedschap

Lees meer

Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Lees meer