Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

9de keurmeester Hef & Hijs Nederland

Dit jaar is de negende monteur opgeleid tot volwaardig TCVT keurmeester. Dat brengt het aantal keurmeesters van Hef & Hijs Nederland in totaal op negen. Hiermee opereren we als enige verhuurder van hef- en hijsmaterialen volledig onder de TCVT norm. Hef & Hijs Nederland heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en we zijn er trots op dat er nu negen gecertificeerde keurmeesters deel uitmaken van ons team.

Voordat een werknemer aan het examen voor keurmeester kan deelnemen, volgt deze een intensieve training waarin zowel theorie als praktijk aan de orde komen. De inhoud van de werkvoorschriften wordt eerst geleerd én vervolgens ook in de praktijk toegepast op diverse soorten materieel. Bijna al onze keurmeesters zijn dagelijks actief in inspectie, onderhoud, keuren en beproeven van hef- en hijsmaterialen, valbescherming en klimmateriaal.

Uitgebreide keuringsfaciliteiten

Onze keurmeesters beschikken over uitgebreide test- en onderhoudsfaciliteiten. Daarnaast werken we met een mobiele testinrichting, waarmee we ook eenvoudig bij u op locatie kunnen inspecteren, certificeren en beproeven.

Indien gewenst verzorgen we ter plaatse ook de certificaten. In het geval dat u het product continu in gebruik heeft, kunnen wij voor u een tijdelijke oplossing verzorgen. Via ons online beheersysteem heeft u toegang tot uw eigen hef en hijsmiddelen en kunt u de status per product volgen en de certificaten inzien en downloaden.

Klik hier meer informatie over ons aanbod keuren en certificeren. 

 

Over de TCVT certificering

TCVT staat voor Toezicht Certificatie Vertikaal Transport. Hef & Hijs Nederland volgt de TCVT richtlijnen voor keuring van hef en hijs middelen. TCVT zorgt er voor dat de certificatie in goede banen wordt geleid en daarmee de veiligheid toeneemt. 

Hef & Hijs Nederland werkt enkel met TCVT gecertificeerde keurmeesters. Daarnaast keuren, testen en certificeren we altijd volgens de normen en procedures van de TCVT. 

Hef & Hijs Nederland | Continu verder met veiligheid

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg