Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Najaarsaanbieding weegapparatuur

Hef & Hijs Nederland heeft een uitgebreide en moderne vloot digitale draadloze weegapparatuur. Het assortiment omvat drukdozen van 25 tot 500 ton en testklokken van 2,5 tot 250 ton. De drukdozen worden geleverd met laptop, de juiste software en communicatieapparatuur. U kunt de weegapparatuur zelf bedienen of gebruik maken van onze specialisten die de weging voor u kunnen uitvoeren. Daarna worden de resultaten van de weging toegelicht en door middel van een rapport met u gedeeld.

Laptop en eerste uur operator gratis

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u onze apparatuur en service graag een keer uitproberen, dan kunt u nu profiteren van een speciale aanbieidng. Indien u voor het einde van dit jaar onze digitale weegapparatuur bestelt, krijgt u de huur van de laptop gratis. Indien u tevens de weging door onze specialisten wilt laten uitvoeren, krijgt u het eerste uur van de Hef & Hijs operator gratis. Neem gerust contact op voor meer informatie en advies met betrekking tot uw specifieke project.

Draadloze digitale Testklokken

Met de digitale testklok/loadcell kunt u middels een radiografische afleesunit het gewicht direct meten en controleren. Een laag eigen gewicht, een aluminium behuizing en de vooruitstrevende elektronica maken deze klokken een extra aanvulling op veilig werken. Microprocessen zoals pieklast meting en tarreren zijn standaard ingebouwd. 

 
 

Draadloze digitale Drukdozen 

Met onze draadloze digitale drukdozen en bijbehorende software kunt u zeer nauwkeurig meten en heel eenvoudig een zwaartepunt analyse rapport uitdraaien. De drukdozen zijn uitgerust met een draadloos zwaartepunt systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van telemetrie compressie loadcells.

Zowel de drukdozen als de testklokken zijn leverbaar met een USB dongel en  laptop inclusief de laatste software voor de uitlezing en de zwaartepunt analyse. We adviseren u graag over de toepassing van de drukdozen en testklokken/ loadcells in uw specifieke project. 

Klik hier voor het assortiment weeg- en testmiddelen

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg