Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Abird aanwezig op de BP familiedag

Op uitnodiging van BP Raffinaderij, gevestigd in de Europoort, hebben wij afgelopen zaterdag deelgenomen aan de BP familiedag 2017. De raffinaderij heeft meer dan 3000 bezoekers ontvangen waaronder medewerkers met hun gezinnen en andere geïnteresseerden.

Na inspanning volgt beloning

We lieten voor de gelegenheid de nieuwe unieke lichtgewicht portaalkraan aan rukken. Aan de kraan was een handkettingtakel met een ballastgewicht van 1500kg bevestigd. Via een digitale testklok kon worden afgelezen hoeveel gewicht werd getakeld. Kinderen en volwassenen stonden verbaasd dat ze 1500kg van de grond kregen met behulp van de takel. Zeker wanneer verteld werd dat het gewicht net zo zwaar, of zelfs zwaarder, is als de auto waarmee ze waren gekomen. Na de inspanning van het takelen was de beloning een mooie Abird cap. 

In de Abird tent werden een Fastmig lasmachine, een magneetboormachine op accu, een 3M Speedglas laskap met veilgheidshelm 9100MP gedemonstreerd. De Abird snoepjes bleken ook weer erg in trek bij jong en oud. 

Op de facebookpagina BP Raffinaderij Rotterdam staat een uitgebreid overzicht wat er verder te doen en te beleven viel tijdens de familiedag. 

Over Abird

Met ons materieel wordt al ruim 50 jaar gewerkt aan uiteenlopende en uitdagende nieuwbouw-  en onderhoudsprojecten. We leveren aan de eindklanten, de materiaaldiensten en de specialistische aannemers. Bent u benieuwd naar onze ervaring en onze klanten in uw branche, neem dan gerust contact op voor meer informatie en referenties.

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg