Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Abird voorziet AkzoNobel van tijdelijk materieel tijdens shutdown

Dit voorjaar vonden in het Rotterdamse industriegebied verschillende stops plaats. Abird heeft diverse fabriekslocaties voorzien van tijdelijk industrieel materieel ten behoeve van het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

24/7 service

Tijdens stopwerkzaamheden bij AkzoNobel Industrial Chemicals, gevestigd aan de Welplaatweg te Rotterdam-Botlek, is dit voorjaar onder andere een tankbodem volledig vervangen. De tank werd hierbij losgeslepen van de tankbodem, waarna verplaatst naar een zogenaamde prefabrication locatie. Op deze locatie werd de tank bevestigd aan een nieuwe tankbodem en werd het geheel teruggeplaatst op de vernieuwde fundatie. Ook is een distillatietoren volledig vernieuwd. Hiervoor is eerst het aangesloten leidingwerk verwijderd, waarna de toren is weggehaald. Vervolgens is de nieuwe toren geplaatst en het leidingwerk opnieuw aangesloten.

Abird heeft voor AkzoNobel de stroomvoorziening, de verlichting en de werklucht verzorgd ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden. Het parkeerterrein, de plant, het interne spoortraject en de werkplekken zijn verlicht door diverse lichtmastwagens en werkverlichting. Onze dieselgeneratoren zorgden mede voor het voeden van de tijdelijke werkverlichting. Werk- en perslucht werd geleverd door onze dieselcompressoren. Om te allen tijde te kunnen voldoen aan de vraag naar equipment, zijn we 24/7 op locatie aanwezig geweest.

Georganiseerd voorzien in materieelbehoefte

Door de omvang van deze shutdown waren meerdere contractoren aanwezig op locatie. Abird heeft hen voorzien van een diversiteit aan materieel via het Abird On-Site Rental store & uitgiftesysteem. Met behulp van dit concept worden gereedschappen en apparatuur op een georganiseerde manier uitgegeven vanuit een volledig ingericht mobiel magazijn. Bij gebruik van het Abird On-Site Rental systeem is het direct inzichtelijk welke medewerker welk materieel gebruikt en voor hoelang, met als resultaat: minder schades en vermissingen.

Informatie

Bij Abird beschikt u over een uitgebreid en hoogwaardig verhuur- en verkoop assortiment. Daarnaast bieden wij u graag kennis & kunde, veiligheid & continuïteit, service & support en snelheid & flexibiliteit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden ontvangen, klik dan hier voor onze contactgegevens.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg