Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Een hele fijne zomervakantie

Graag wensen wij u een hele fijne vakantie toe. Uiteraard zijn wij de gehele zomerperiode gewoon open. In de weken dat u aan het werk bent, kunt u altijd bij ons terecht voor het huren, kopen of onderhouden van uw hef-en hijsmiddelen.

Keuren en certificeren in de zomerperiode?

De zomer vormt vaak een mooi moment om materiaal grootschalig te laten keuren. Indien u nog hef- en hijsmiddelen heeft liggen, waarvan de keuring binnenkort verloopt, houden we ons aanbevolen.

Hef & Hijs Nederland heeft meerdere TCVT gecertificeerde keurmeesters in dienst en heeft alle ervaring en testfaciliteiten in huis om uw keuringen uit te voeren. We kunnen tevens de nen3140 en de keuringen aan andere gereedschappen en bedrijfsmiddelen voor u verzorgen. Op deze manier start u na de vakantieperiode gegarandeerd met veilig en gecertificeerd materieel. 

 

Extra kwaliteitscontroles

Naast onze normale verhuur-, verkoop- en keuringswerkzaamheden, zullen wij ons de komende tijd ook bezig houden met de verhuizing naar ons nieuwe pand. De verhuizing vormt een mooie aanleiding om al ons materieel en onze operationele processen nog eens onder de loep te nemen. Op deze manier werken we bij Hef & Hijs Nederland continu aan het optimaliseren van onze dienstverlening aan onze klanten. 

 

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg