Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Efficiënt en veilig: ook in ons transport.

Hef & Hijs Nederland heeft per 1 augustus een nieuwe bakwagen in gebruik genomen. De nieuwe bakwagen voldoet aan de laatste normen op het gebied van uitstoot en efficiency. Herman Tilly, onze eigen vaste chauffeur heeft tevens enkele doordachte functionaliteiten toegevoegd die ervoor zorgen dat de nieuwe bakwagen nog flexibeler, efficiënter en veiliger is in te zetten.

De oude bakwagen heeft ons jarenlang een goede dienst bewezen, maar was nu toch écht aan vervanging toe. Er is wederom gekozen voor een Iveco Daily in verband met de goede ervaringen met de vorige bakwagen en Iveco Dealer Schouten. U kunt ons aan de poort weer eenvoudig herkennen, want de Iveco is uiteraard in onze eigen nieuwe huisstijl geleverd. 

De Iveco is tevens uitgerust met een 3tm  Amco Veba kraan met een maximale capaciteit van 2,5T, maximale hoogte van 9,20m en een maximale vlucht van 6,75m. De kraan maakt onze eigen transportservice een stuk flexibeler en met de nieuwe bakwagen kunnen we een nog grotere diversiteit aan artikelen eenvoudig en snel bij u afleveren. 

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg