Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Efficiënter beproeven van hijsogen

Recentelijk zijn in opdracht van onze klant alle hijsogen van de Zegerbrug beproefd. De test is uitgevoerd met een nieuwe handige tool, de PadEye Tester. Met behulp van dit apparaat kunnen we hijsogen efficiënter, veiliger en tegen lagere kosten beproeven.

Voordelen ten opzichte van conventioneel beproeven

Bij het beproeven van hijsogen wordt normaal gesproken gewerkt met ankerpunten of testgewichten. Omdat er voor deze manier van beproeven een takel, een testklok en een testgewicht nodig zijn op de testlocatie, brengt deze conventionele manier van beproeven hoge transport- en handling kosten met zich mee. Transport per vrachtwagen en handling van zwaar materiaal zijn overbodig met de PadEye Tester, hetgeen de efficiency, kosten en veiligheid ten goede komt.

Service op locatie

Wij komen bij u op locatie om de hijsogen met de PadEye Tester te beproeven. Naast het apparaat is onze monteur en een tweede persoon aanwezig om de test uit te voeren. Met de PadEye Tester kunnen hijsogen én draadankers beproeft worden. Het maak niet uit of het oog of het anker in een plafond, aan een muur of in de grond is bevestigd. De tester is voorzien van diverse accessoires ten behoeve van verschillende maten draadeinden.

Hoe werkt de PadEye Tester

De PadEye Tester kan tot 145kN testen. De PadEye Tester wordt gekoppeld aan het hijsoog of draadanker en de monteur stelt de te bepalen proeflast in. De waarde wordt afgelezen op het display van de PadEye Tester. Na de beproeving ontvangt de klant een testcertificaat.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg