Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Geslaagd evenement in Dordrecht!

Met veel plezier kijken we terug op de klantendag en het seminar dat wij vorige week ter ere van onze nieuwe vestiging in Dordrecht hebben georganiseerd. De nieuwe vestiging was vrolijk uitgedost, de zon scheen volop en klanten waren oprecht ge├»nteresseerd. Ofwel, alle ingredi├źnten voor een geslaagde klantendag waren aanwezig!

 

Iedereen die over de Merwedebrug reed, kon aan de kade de vlaggen en tenten bij de nieuwe vestiging al zien staan. Op het terrein langs de Merwede werd een diversiteit aan materieel tentoongesteld.

Volop aandacht voor hef- en hijsmaterieel

Onze nieuwe vestiging in Dordrecht is volledig georganiseerd rondom de verhuur van hef- en hijsmiddelen. Naast een rondleiding door de vestiging, hebben klanten kennis gemaakt met het laatste aanbod op het gebied van heffen, hijsen, wegen,  keuren en certificeren. Ook hebben leveranciers zoals Tractel en Holmatro hun laatste innovaties uit de doeken gedaan.

  

Stroom, licht, perslucht en lastechniek

Ook ons verhuurmaterieel en onze specialisten op het gebied van de stroom-, licht- en luchtvoorzieningen waren goed vertegenwoordigd. Zo stonden er Denyo Stage 3A generatoren, EX en LED lichtoplossingen en diverse compressoren opgesteld. Tevens was er aandacht voor de laatste aanwinsten op het gebied van de lastechniek. Er kon onder andere advies worden ingewonnen over de lasmachines van Kemppi en Lincoln Electric en er was aandacht voor bijbehorende artikelen zoals lashelmen met geïntegreerde luchttoevoer. 

  

Seminar "Exploring the Future"

De middag voorafgaand aan de klantendag stond in het teken van het seminar "Exploring the future". Tijdens dit seminar hebben twee sprekers het publiek meegenomen op een boeiende reis naar de toekomst. Het was een inspirerend middag waarna onder het genot van een drankje nog even kon worden nagepraat! 

  

Wij kijken tevreden terug op leuke en gezellige klantendagen. Wij willen een ieder bedanken voor de felicitaties, getoonde interesse en medewerking en wij hopen dat u er net als ons van genoten heeft!  Indien u verhinderd was of de uitnodiging heeft gemist, kunt u uiteraard altijd nog op onze nieuwe vestiging langskomen voor een persoonlijke rondleiding!  

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg