Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef en Hijs acties

Is uw eigen hef en hijs materieel aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar goed, gekeurd en gecertificeerd hef en hijs materieel? Tijdens de maanden oktober t/m maart hebben we aantrekkelijke Hef en Hijs acties op ons koopassortiment takels. Pak uw voordeel!

Handkettingtakels

Handtakels zijn met name geschikt voor zware werkzaamheden waarbij een geringe trekkracht nodig is. In ons assortiment voeren we handkettingtakels met een capaciteit van 0.5 ton tot en met 32 ton veilige werklast. Alle lichtgewicht handkettingtakels zijn voorzien van 360 graden draaibare haken en een automatische rem met een dubbele veiligheidspal.

Onderstaande uitvoeringen handkettingtakels bieden we aan tegen de volgende actietarieven:

Rateltakels

Onze multifunctionele rateltakels zijn licht in gewicht. Hierdoor zijn de takels een draagbaar gereedschap die gebruikt kunnen worden voor trekken, hijsen en positioneren. Met de 360 graden draaibare haken zijn de rateltakels multifunctioneel inzetbaar. De rateltakels kunnen onder iedere hoek worden geplaatst, waardoor ze veilig en handig zijn voor het gebruik in kleine ruimtes.

Meer informatie

Naast handketting- en rateltakels hebben we een uitgebreid assortiment, elektrische ketting- en pneumatische ketting-, staaldraad-, minifor- en tiraktakels voor u beschikbaar. Alle takels worden getest op 150 procent van de veilige werkbelasting en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Twijfelt u over welke takel u het beste kunt inzetten voor werkzaamheden, neem dan contact op met onze productspecialisten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg