Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef en Hijs acties, deel II

Is uw eigen hef en hijs materieel aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar tijdelijk goed onderhouden, gekeurd en gecertificeerd hef en hijs materieel? Hou dan de aankomende maanden onze Hef en Hijs zomeracties in de gaten. Pak uw voordeel met onze interessante acties op het verhuur- en het verkoopassortiment!

Meetklokken en drukdozen

Onze weeg- en testmiddelen kunnen worden geleverd met de benodigde toebehoren. Daarnaast is afstemming op uw specifieke wensen mogelijk. We staan u graag bij met deskundig advies.

Wanneer u in de maanden augustus, september en oktober meetklokken met WLL 100-300 ton en drukdozen met WLL 25-500ton bij ons huurt, is het deskundig advies van onze telematica specialist (1 dagdeel) op uw locatie inbegrepen bij de prijs. U wordt kosteloos voorzien van advies, toelichting en ondersteuning. 

Valbeveiliging

We beschikken over een ruim assortiment valbescherming. Dit betreft onder andere de blocfor antivaltoestellen die we ook kunnen leveren incl. reddingslieren. Daarnaast bieden wij ook vanglijnen en veiligheidsharnassen.

 

Actieprijs

Alleen nog deze maand is de setprijs voor het harnas met snelsluiting en dubbele elastische vanglijn met steigerhaken voor u extra scherp geprijsd:

€ 115,- netto excl. BTW.

Bij bestelling van deze set ontvangt u een originele Hef en Hijs Nederland rugzak kado*!

*op = op

Meer informatie

Nieuws van Hef en Hijs vindt u op onze website en social media (Facebook en Linkedin). Wilt u meer weten over ons huur- en verkoop aanbod en de actuele prijzen, kijk dan op onze website of klik hier voor onze contactgegevens.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg