Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef en Hijs Nederland breidt uit naar Groningen!

Hef en Hijs Nederland heeft een solide reputatie opgebouwd in het Rotterdamse havengebied als specialist in verhuur van hef- en hijsmiddelen. Naast de verhuur van een uitgebreid assortiment, verzorgen we keuringen, certificeringen en beproevingen van uw eigen hef- en hijsmaterialen, intern of bij u locatie. Sinds kort hebben wij ons werkgebied uitgebreid naar de regio rond de Eemshaven, waar wij bedrijven kunnen ondersteunen die werkzaam zijn in o.a. de industrie, petrochemie, scheepvaart, offshore en zware constructiesector.

Hef- en hijsmiddelen zijn een specialisme op zich, waarbij advies op maat en service van belang zijn voor een veilige werkomgeving. Reden voor Hef en Hijs Nederland (HHN) om in Appingedam een extra vestiging te starten. Zo zitten we dichter bij dit werkgebied en kunnen we adequaat handelen om ook in deze regio de juiste hef- en hijsmiddelen in te zetten volgens de geldende veiligheidseisen in de industrie. Abird - waar HHN onderdeel van uitmaakt – is specialist in de verhuur van industrieel materieel en heeft reeds een vestiging in Appingedam van waaruit zij deze regio voorziet.

Gezamenlijk kunnen wij de bedrijven in en rond de Eemshaven voorzien van industrieel materieel én advies over de juiste toepassingen ervan, ook bij grootschalige projecten. Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel dan naar +31 (0)596-206000 en wij helpen u verder.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg