Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef en Hijs zomeracties, deel I

Is uw eigen hef en hijs materieel aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar tijdelijk goed onderhouden, gekeurd en gecertificeerd hef en hijs materieel? Hou dan de aankomende maanden onze Hef en Hijs zomeracties in de gaten. Er staan een aantal leuke acties op stapel voor zowel het verhuur- als het verkoopassortiment!

Luchttakels

U kunt bij ons terecht voor het huren van een takel. Ons uitgebreid assortiment takels bestaat onder andere uit handkettingtakels, rateltakels, elektrische kettingtakels, pneumatische kettingtakels, staaldraadtakels, minifortakels en tiraktakels. Alle takels worden getest op 125/150 procent van de veilige werkbelasting en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. 

In de maanden juli, augustus en september ontvangt u 25% korting op de bruto catalogusprijzen van onze luchttakels met WLL 15, 25 en 60 ton. Bij een combinatie opdracht, huur van luchttakel én compressor, ontvangt u zelfs 35% korting op de bruto catalogusprijs van de luchttakel.

Elektrische takels 

De elektrische kettingtakels uit ons assortiment zijn robuust en betrouwbaar. De veiligheid wordt mede gewaarborgd door de overlastbeveiliging en de eindschakelaars voor de uiterste standen van de 360 graden draaibare lasthaak. De elektromagnetische rem is voorzien van slijtvaste remschrijven.

Profiteer per direct van onze speciale aanbieding op elektrische kettingtakels van het merk Nichi, type EC4. Deze takel heeft een werklast van WLL 1 ton, een hijshoogte van 20 meter en is geschikt voor 400V. Voor € 1.500,- netto per stuk krijgt u een compleet uitgeruste takel voorzien van radiografische afstandsbediening, kabelbediening en gegalvaniseerde kettingbak. Let op: de takels zijn bij ons ongebruikt retour gekomen na een verhuuropdracht en de voorraad is beperkt, op = op!

Hijsklauwen

Hijsbanden, rondstroppen en sluitingen zijn onmisbare hijsgereedschappen. U kunt bij ons een diversiteit aan lengtes en tonnages huren. Onze universele hijsklauwen zijn voorzien van een kogelkopsysteem dat in alle richtingen belast kan worden. Vanaf 1 juli zijn onze hijsklauwen nog gunstiger geprijsd! Er is sprake van een structurele prijsverlaging en daar laten wij u graag van meeprofiteren.

Meer Informatie

Nieuws van Hef en Hijs vindt u op onze website en social media (Facebook en Linkedin). Wilt u meer weten over ons huur- en verkoopaanbod en de actuele prijzen, kijk dan op onze website of klik hier voor onze contactgegevens.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg