Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Uitbreiding assortiment voor de bouw

Recentelijk hebben we ons assortiment hef- en hijsgereedschappen uitgebreid met een groot aantal items dat uitermate geschikt is voor de toepassingen in de bouw. Het gaat hierbij om een flinke uitbreiding in zowel soorten als aantallen hef-en hijsmiddelen.

Hieronder een greep uit het assortiment. Bel ons gerust voor meer informatie en voor advies over uw specifieke toepassingen in de bouw. 

 

Domme krachten

De dommekrachten zijn vervaardigd van gehard staal en uitgevoerd met hoge kwaliteit lagers en tandwielen. Eenvoud siert dit product met als groot voordeel dat zowel de kop als de teen dezelfde last kunnen dragen (de 16 ton en 20 ton uitvoering vormen hier een uitzondering). Alle bedieningslingers zijn opvouwbaar, hetgeen handig is voor het transport.

 

Elektrische en steigerlieren

De elektrische lieren zijn compact en licht in gewicht. Hierdoor zijn onze lieren onder andere ideaal voor het gebruik op bouwplaatsen en voor constructiewerk. De hijskabels kunnen door onze ervaren monteurs op de lier worden gemonteerd.Een compacte en lichtgewicht lier die snel en eenvoudig op balkons en steigers kan worden gemonteerd. De steigerlieren zijn 230 Volt en inclusief zwaaigiek.

 

Handlieren

De handlieren zijn voorzien van een automatische rem en het is onmogelijk om onder belasting te ontkoppelen. De slinger van de handlier is verstelbaar om zo de draaicirkel en de kracht te vergroten of te verkleinen. De handlier kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd

 

Staaldraadtakel/ Tirfor

De originele Tirfor ® hijs- en trekmachines zijn veilig, betrouwbaar en efficiënt. De machines zijn geschikt voor vele toepassingen. Tirfor ® machines worden bediend met een uitschuifbare hefboom en zijn alleen veilig met de speciale Tirfor kabels. De bediening wordt uitgevoerd door één persoon en de Tirfor functioneert in elke positie en met een ongelimiteerde lengte van de Tirfor kabel. 

 

Hijsevenaren (uitschuifbaar)

We bieden diverse modulaire hijsevenaar die geschikt zijn voor de toepassingen in de bouw. De WLL loopt uiteen van 3 ton bij de kleinste variant tot 32 ton bij de grootste variant. De lengte varieert van 2,44 tot 7,18 meter.

 

HD-hijshaken

Deze HD-hijshaken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met HD-ankers. Zowel de HD-hijshaak als de HD-perfecthaak kunnen de hoge belastbaarheid van HD-ankers opnemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Hijsklauwen/ kogelkophaken

De universele hijsklauwen zijn voorzien van een kogelkopsysteem dat in alle richtingen belast kan worden. Dit geldt ook onder maximale belasting. De hijsklauwen kunnen onder andere gebruikt worden voor het transport van betonelementen.

 

 

Frimeda Ringkoppelingen

De ringkoppeling wordt in de betonuitsparing over het anker geplaatst, waarna de vergrendelingsbeugel met de hand wordt gesloten. De ringkoppeling is op deze wijze binnen enkele seconden met het anker verbonden. De ringkoppeling kan nu in alle richtingen worden belast. Draaien, keren en kantelen is probleemloos mogelijk. Er is geen voorkeursrichting. 

 

Pallethaken

Deze zelfbalancerende pallethaken zijn ontwikkeld voor het gebruik aan onder andere bouwkranen en mobiele kranen. De pallethaken zijn verstelbaar in hoogte en de vorken zijn verstelbaar in de breedte. De borging van de vorken is door middel van veerpennen.

 

Portaalkranen

De portaalkranen zijn eenvoudig op te stellen en makkelijk te verstellen. Daarnaast zijn zij makkelijk te verplaatsen. Standaard worden de portaalkranen geleverd met één balktrolley. Voor meer opties kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

 

Valbescherming 

Wij beschikken over een ruim assortiment valbeveiligingen. Dit betreft onder andere de blocfor antivaltoestellen die we ook leveren inclusief reddingslieren. Daarnaast bieden we ook vallijnen en veiligheidsharnassen aan. 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg