Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef & Hijs Nederland sponsort Kinder Vakantie Spelen

Hef en Hijs Nederland sponsort dit jaar wederom de Kinder Vakantie Spelen in Spijkenisse. Op de kinderspelen kunnen 230 tot maximaal 350 kinderen per dag worden ontvangen. Voor de kinderen zijn er gedurende de kinderspelen vele leuke en vooral creatieve activiteiten. Met de aggregaat die Hef & Hijs Nederland sponsort, wordt het licht en geluid in de grote tent op het evenementen terrein van elektriciteit voorzien.

De vereniging Kinder Vakantie Spelen bestaat al ruim 30 jaar. In 2006 is de vereniging een stichting geworden. De stichting is een vrijwilligersorganisatie en is afhankelijk van subsidies en donaties. De stichting heeft tot doel: Het organiseren van vakantieactiviteiten voor kinderen, met name die van minder financieel draagkrachtige ouders, waarbij tijdens de activiteiten de ontwikkeling van creativiteit, inzicht en samenwerking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt.

Er zijn ruim  50 vrijwilligers  betrokken bij het evenement om de kinderen te begeleiden, dit zijn o.a. crea en huttenbouw begeleiders, maar ook theater mensen, sport&spel begeleiders, een kantine dame, fotograaf, EHBOer, "visopa", licht en geluids technici, runners, kaartverkoop en uiteraard het drie koppig bestuur.
Voor meer informatie kijk op http://www.kvs-spijkenisse.nl

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg