Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Hef & Hijs trainingen op maat

Wij bieden u en uw medewerkers een op maat gemaakte informatieve producttraining op het gebied van hef en hijs materieel. Het beschikken over de juiste kennis en vaardigheden is cruciaal voor het veilig werken met hef- en hijsmiddelen. Wij helpen u daarom graag bij het vergroten van kennis en vaardigheden van uw personeel. De training wordt verzorgd bij u op locatie óf bij ons op de vestiging te Dordrecht. Tijdens, voor of na werktijd.

Praktijkgericht

De training wordt gegeven door één van onze productspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van heffen en hijsen. Hij voert vooraf bij u op locatie een onderzoek uit wie met welk materieel werkt en hoe het materieel gebruikt wordt binnen uw organisatie.

Tijdens de training wordt gezorgd voor voldoende demo materiaal, zodat uw praktijk kan worden nagebootst en de cursisten actief kunnen deelnemen. Op deze manier is de training volledig ingericht op de behoefte van uw organisatie.

Onze specialist maakt tijdens de training gebruik van een draaiboek, zodat ieder item aan bod komt. Na de training krijgen de cursisten desgewenst een naslagwerk, zodat de inhoud van de training later nog eens kan worden nagelezen. Een certificaat van deelname wordt uitgegeven door Hef en Hijs Nederland aan iedere cursist.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een praktijkgerichte producttraining op het gebied van hef en hijs materieel, neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg