Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

ISO:9001 & VCA weer met vlag en wimpel

Onze organisatie is in oktober weer stevig onder de loep genomen voor de hercertificering van de ISO:9001 en VCA. Alle vestigingen en projecten zijn door de auditor bezocht om te bepalen in hoeverre er wordt voldaan aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Deze week hebben we te horen gekregen dat we wederom succesvol gecertificeerd zijn. In de terugkoppeling was de auditor zeer positief over ons kwaliteitsbesef, de flexibiliteit, het enthousiasme en de openheid van het team. 

  • ISO 9001/2008: Met de ISO 9001 certificering waarborgen we de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Enerzijds door een gestructureerde aanpak van het verhuur en verkoopproces,anderzijds door een grondig test- en onderhoudsprogramma van het materieel.
  • VCA* 2008/5.1: De VCA certificering is belangrijk voor de veiligheid van u en onze werknemers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en biedt een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGMbeheersysteem.

Het belangrijkste is uiteraard dat u als klant merkt dat wij continu werken aan het verbeteren van onze kwaliteit en veiligheid. In de sector waarin wij en onze klanten werkzaam zijn is dit onontbeerlijk. We zullen ons daarom ook het komende jaar weer inzetten om de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening en producten continu te verbeteren.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg