Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Keuren en certificeren bij Monsanto

Abird en Hef & Hijs Nederland verzorgen sinds kort de nen3140 keuringen aan de losse bedrijfshulpmiddelen en veiligheidskeuringen aan het klim, hef- en hijsmaterieel bij Monsanto in Bergschenhoek. Er wordt een grote diversiteit aan bedrijfsmiddelen gekeurd waaronder valbeveiliging, ladders, trappen, hef- en hijsmiddelen en elektrische gereedschappen en arbeidsmiddelen.

Monsanto heeft meer dan 20.000 werknemers in 66 landen en is een leverancier van zaden en andere producten voor de agriculturele sector. Monsanto’s locatie in Bergschenhoek is circa 30 ha groot en huisvest onder andere het hoofdkantoor van Monsanto’s groentenzadendivisie voor Europa, het Midden Oosten en Afrika. Er wordt op deze omvangrijke locatie gewerkt met een diversiteit aan elektrische gereedschappen, arbeidsmiddelen en apparatuur. Om alles te kunnen keuren hebben twee keurmeesters dan ook vijf tot zes weken nodig.

De aanpak van het keuringsproces

Om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wordt er volgens een strakke planning gewerkt waarbij het nodig is om in nauw overleg met de klant te blijven. De verschillende afdelingen zorgen ervoor dat het te keuren materieel op de afgesproken dag klaar staat. Zodoende kunnen de keurmeesters van Abird en Hef & Hijs Nederland direct starten met de keuringswerkzaamheden en efficient doorwerken. Ook voor de klant levert deze werkwijze de minste overlast op.

 

Op het terrein van Monsanto dient iedereen bekend te zijn met,– en zich te houden aan Monsanto’s veiligheidsvoorschriften en procedures met betrekking tot bedrijfshygïene. De trainingen op deze gebieden worden door Monsanto zelf gegeven. Door vast personeel op het project te zetten kan er efficiënter en veiliger worden gewerkt. De klant hoeft op deze manier ook niet telkens nieuwe mensen te trainen, hetgeen per persoon al snel een uur in beslag zou nemen.

 

Het meeste materieel kan direct op de locatie zelf gekeurd en gecertificeerd worden. In die gevallen waarin dit niet mogelijk of handig is, worden de spullen meegenomen naar één van onze gespecialiseerde werkplaatsen in Rotterdam of Ridderkerk. 

Een efficiënte en professionele werkwijze

Bart van der Vlies, Manager Maintenance, Engineering & Security bij Monsanto zegt het volgende over de samenwerking:

“Het project verloopt zeer voorspoedig; we zijn onder de indruk van de professionele en klantgerichte manier van werken van zowel de keurmeesters als de ondersteuning vanuit het kantoor van Hef & Hijs Nederland in Ridderkerk. Ook wordt er uitstekend gecommuniceerd over te vervangen en te repareren zaken. Deze positieve indruk ontstond al in het offertetraject en zet zich door in de dagelijkse uitvoering. Wij zijn dus enthousiast en bekijken nu ook mogelijkheden voor een verdere samenwerking in Bergschenhoek en op andere vestigingen van Monsanto. Kortom; we zijn erg blij met de efficiënte en professionele wijze waarop Hef en Hijs Nederland en Abird de zaken aanpakken.“

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg