Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Nauwkeurigheid met digitale drukdozen en testklokken

Met onze draadloze digitale drukdozen en testklokken kunt u zeer nauwkeurig meten. De meetapparatuur is eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met afstandbediening. Met de bijbehorende software kan er tevens direct een zwaartepunt analyse rapport worden uitgedraaid.

Draadloze digitale Testklokken

Met de digitale testklok/loadcell kunt u middels een radiografische afleesunit het gewicht direct meten en controleren. Een laag eigen gewicht, een aluminium behuizing en de vooruitstrevende elektronica maken deze klokken een extra aanvulling op veilig werken. Microprocessen zoals pieklast meting en tarreren zijn standaard ingebouwd. De loadcells zijn eenvoudig te bedienen en worden geleverd met afstandbediening. Een aantal modellen zoals de digitale & radiografische testklok WLL 25, 50 en 100 ton zijn tevens gecertificeerd onder het Lloyd’s Register.

Draadloze digitale Drukdozen

Met onze draadloze digitale drukdozen en bijbehorende software kunt u zeer nauwkeurig meten en heel eenvoudig een zwaartepunt analyse rapport uitdraaien. De drukdozen zijn uitgerust met een draadloos zwaartepunt systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van telemetrie compressie loadcells.

Tevens maken de drukdozen gebruik van een krachtig software pakket waarmee de individuele loadcell belastingen real-time kunnen worden geanalyseerd. De verkregen metingen worden opgeslagen in een uitgebreid en eenvoudig af te lezen zwaartepunt analyse rapport. Voor optimaal bedieningsgemak kunnen de drukdozen tevens worden geleverd met een draadloze afstandsbediening  

Zowel de drukdozen als de testklokken zijn leverbaar met een USB dongel en  laptop inclusief de laatste software voor de uitlezing en de zwaartepunt analyse. We adviseren u graag over de toepassing van de drukdozen en testklokken/ loadcells in uw specifieke project. 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg