Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Nieuw: 400 ton modulaire hijsevenaar

Deze maand hebben wij een “zware jongen” aan onze verhuurvloot toegevoegd. Met een gewicht van 3600 kilo bij een lengte van 5 meter en een doorsnede van 80 cm konden we letterlijk en figuurlijk niet om deze 400 tons hijsevenaar heen.

De hijsevenaar is opgebouwd uit twee eindstukken van 1 meter en kan door middel van diverse pijpsecties modulair worden opgebouwd van 2 meter tot maximaal 31 meter lengte.

      

Installatie windmolenpark

De hijsevenaar is direct ingezet voor de installatie van een windmolenpark op zee. Voor dit project hebben we de spreader speciaal uitgevoerd met vier 250T Widebody sluitingen die geschikt zijn voor gebruik met zware rondstroppen. Hierbij zijn speciale adapters gebruikt om de pengaten passend te maken. De spreader wordt normaliter geleverd met twee sluitingen van 300 ton boven en twee sluitingen van 200 ton onder. 

Zwaardere lasten vragen om zwaardere hijsmiddelen

Veel van onze klanten krijgen binnen hun projecten steeds vaker te maken met extreem zware lasten. Constructies worden groter en hoger en dit stelt flinke eisen aan de hef- en hijsmiddelen.Als specialist in hef- en hijsgereedschappen breiden we ons assortiment continu uit op basis van deze ontwikkelingen.

Meer hef- en hijsgereedschap voor de zwaardere lasten

Naast de 400 tons hijsevenaar, bieden we een ruim assortiment hijsevenaars met tonnages van 5 tot 250 ton. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van vijzels tot 500 ton, testklokken t/m 300 ton, digitale drukdozen t/m 500 ton (ook met Loyds witness) en testgewichten modulair tot 2 ton.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg