Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Nu ook in België

Abird is al meer dan 50 jaar actief als industrieel specialist op het gebied van tijdelijke lucht-, licht- en stroomvoorzieningen, hef- en hijsmiddelen, industrieel gereedschap en lasapparatuur. Sinds 2017 zijn we onderdeel geworden van Boels Rental. Naast onze bestaande locaties in Nederland en Duitsland starten wij een Abird-vestiging in het Antwerpse Havengebied om onze klanten die ook hier actief zijn beter van dienst te kunnen zijn.

Als onderdeel van Boels betrekken we een pand aan de Malagastraat 8 en verzorgen vanaf hier leveringen, service en reparaties. Dit doen we zowel bij u op locatie als rechtstreeks vanuit onze vestiging. Door deze nieuwe vestiging in het Antwerpse havengebied zijn we in staat om u ook in deze regio nog beter te kunnen voorzien van totaaloplossingen voor uw industriële projecten.

U mag van ons verwachten dat wij ook in België staan voor de kwaliteit, veiligheid en professionaliteit die u van ons gewend bent, met specialisten uit de regio en het assortiment dat u van ons kent. Continu, 24/7.

Abird | Antwerpen is bereikbaar via telefoonnummer +32 (0)3 500 5600. U bent uiteraard ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Malagastraat en u te laten informeren over de mogelijkheden.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg