Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Recycle uw rondstroppen en hijsbanden

Klanten die mee willen werken aan een beter milieu kunnen vanaf nu hun oude rondstroppen en hijsbanden inleveren bij Hef & Hijs Nederland. Wij zorgen er vervolgens voor dat de materialen op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Door de oude rondstroppen en hijsbanden te recyclen tot herbruikbare materialen werken we mee aan het verminderen van de afvalstroom.

Een aantal klanten heeft al laten weten heel enthousiast te zijn over dit milieuvriendelijke  initiatief en gaan er zelfs de komende maanden gelijk mee aan de slag. Wij nemen de oude rondstroppen en hijsbanden in en zorgen er in samenwerking met MPO Recycling voor dat het materiaal gerecycled wordt. 

        MPO Recycling is inmiddels tien jaar actief in het recyclen van textiel en kunststoffen. De ingeleverde rondstroppen en hijsbanden worden door MPO Recycling gereinigd en uitgetrokken tot losse draden. Deze draden worden in Duitsland en België verwerkt tot vezels en korrels die op hun beurt hergebruikt worden in verschillende sectoren.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg