Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Succesvolle inzet hef- en hijsmiddelen bij terugplaatsing Proveniersbrug

Afgelopen maandag (9 sept 2013) is in Schiedam de vernieuwde Proveniersbrug teruggeplaatst. De afgelopen maanden is de brug grondig gerenoveerd op de werf van Hollandia in Krimpen aan den IJssel. De brug is per schip vanaf de werf in Krimpen aan de IJssel getransporteerd naar Schiedam.

De vijf handkettingtakels (5 ton, 10 meter) die nodig waren om de brug op en van de boot te takelen, zijn door Hef en Hijs Nederland geleverd. Vervolgens heeft Sarens tijdens het terugplaatsen van de brug gebruik gemaakt van ons modulaire spreadersysteem. Met dit systeem worden op eenvoudige wijze spreaders en hijsevenaars met gewenste lengte en draagkracht gecreëerd. We zijn uiteraard trots dat we met onze hef- en hijsmiddelen op twee fronten hebben kunnen bijdragen aan dit spectaculaire project. Kijk hier voor een verslag van de terugplaatsing.

Het modulaire spreadersysteem kan op elke gewenste lengte samengesteld worden. Een complete spreader bestaat uit één paar eindstukken, inclusief sluitplaten en diverse buisdelen. Het systeem kan eenvoudig in delen getransporteerd worden. Voor meer informatie en/of afwijkende maten kunt u contact opnemen met één van onze productspecialisten.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg