Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Telemetrie module GSM

Stroomuitval tijdens het uitvoeren van werkzaamheden is erg vervelend. Het kan leiden tot schade, stilstand en daaruit voortvloeiende kosten. Om schade en kosten tot een minimum te beperken, moet de storing zo snel mogelijk getraceerd en verholpen worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Abird Telemetrie module GSM.

Detectie stroomuitval

De Telemetrie module GSM is een kastje dat wordt geplaatst in uw elektriciteitsnetwerk. Wanneer het kastje stroomuitval detecteert, wordt een Sms-bericht met alarmmelding gestuurd aan een vooraf ingesteld mobiel telefoonnummer (max. 10 telefoonnummers instelbaar). De ontvanger van het Sms-bericht kan direct maatregelen treffen om de stroomuitval op te lossen. Wanneer meerdere kastjes in gebruik zijn, kunnen GPS coördinaten van ieder individueel kastje opgenomen worden in het Sms-bericht. Op deze manier is het voor de ontvanger van het Sms-bericht duidelijk waar de stroomuitval plaatsvindt.

Veelzijdige toepassing

De Telemetrie module GSM is geschikt voor iedere klant die afhankelijk is van stroom. De module kan aangesloten worden op apparatuur dat is voorzien van een randaardestekker.

Voorbeelden uit de praktijk:

  • De module wordt aangesloten op een generatorset waarmee aan boord van een schip werkzaamheden met elektrisch gereedschap worden uitgevoerd. Is er sprake van stroomuitval, dan volgt alarmmelding en wordt voorkomen dat uit te voeren werkzaamheden ernstig stagneren.
  • In het verlichtingsplan van een fabrieksterrein kan de module worden ingepast. Wanneer de module stroomuitval signaleert, kan direct gereageerd worden om de onveilige situatie van geen verlichting zo spoedig mogelijk op te lossen.
  • Of de module wordt aangesloten op de noodgenerator van een ziekenhuis die voorziet in elektriciteit bij calamiteit of onderhoud. Bij het testen van de noodgenerator is direct duidelijk wanneer deze niet functioneert.

Wilt u meer informatie over de Telemetrie module GSM, neem dan gerust contact op met onze Service manager.

Service aanbod

U kunt bij ons terecht voor uitgebreide Service & Support op het gebied van Energy & Lighting, Tools & Welding en Hoisting & Lifting. Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Het is één van onze kwaliteiten dat we op elk moment kunnen adviseren en leveren.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg