Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Terugblik Klantendag Hef & Hijs

Hef & Hijs Nederland kijkt terug op een geslaagde klantendag die in het teken stond van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hef- en hijsmaterialen, veiligheid en service. In samenwerking met toonaangevende leveranciers werden diverse demonstraties gegevens.

Van de productopstelling van Altrex en Reid Lifting tot de actievere demonstratie van Rope Acces. Twee ervaren klimmers toonde klimtechnieken en de bezoekers mochten het zelf ook nog even proberen. Uiteraard met de juiste veilige uitrusting.

In dezelfde categorie was Tractel ook aanwezig met het assortiment valbescherming. Daarnaast toonde zij hoe de Dynafor testklokken samen kunnen worden gekoppeld en de uitleeswaarden d.m.v. een computer overzichtelijk kunnen worden gemaakt. Uiteraard kwam het nieuwe assortiment ketting- en rateltakels ook aan bod.

In de nieuwe showroom toonde Hef & Hijs haar vernieuwde en complete pakket valbescherming en de werking van draadlozen loadcells. Buiten werd samen met Holmatro het keuren van hef- en hijsmaterialen in de mobiele keurbussen gedemonsteerd. Aan het eind van de dag kon er onder het genot van een hapje, drankje en muziek nog worden nagepraat.

Helaas was het aantal plaatsen voor de open dag beperkt. Kon u niet aanwezig zijn, dan maken wij graag nog een afspraak met u.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg