Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Uitbreiding hydraulische accessoires

Afgelopen periode is er flink geïnvesteerd in het verhuurassortiment hydraulische accessoires. De accessoires zijn geschikt voor gebruik op ons gehele assortiment aan vijzels. De uitbreiding omvat onder andere diverse handpompen nieuw model, kranenblokken met manometers, (nieuwe modellen) extra elektrische pompen en slangen in de diverse lengtes waaronder 20 meter.

Hydraulische elektrische pompen en handpompen 

De uitbreiding omvat nieuwe 6 liter en 12 liter hydraulische elektrische pompen. Daarnaast is het nieuwe model handpomp van Holmatro in verschillende capaciteiten beschikbaar. Het gaat om de handbediende tweetraps enkelwerkende modellen met een olie inhoud van 0.4, 0.9, 1.8 en 5.8 liter. Bekijk hier ons gehele verhuur assortiment hydraulische elektrische en handpompen. 

Kraanblokken en slangen 

Het assortiment kraanblokken en slangen is vernieuwd en uitgebreid. Diverse nieuwe kraanblokken zijn ook voorzien van manometers en er zijn nu tevens slangen van 20 meter beschikbaar. Bekijk ons gehele verhuurassortiment kraanblokken en slangen

UItgebreide verhuurvloot hefmiddelen

Uiteraard heeft u weinig aan de hydraulische accessoires indien u geen vijzels, machineheffers en andere hefmiddelen tot uw beschikking heeft. Bekijk ons volledige verhuurassortiment hefmiddelen hier. 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg