Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Uitlegvideo portaalkraan Rapide

Onze lichtgewicht werkplaats- en portaalkranen zijn eenvoudig en snel op te stellen en vallen onder ons assortiment Transportmiddelen Hijsen. Ons assortiment bevat een diversiteit aan transportmiddelen voor hijsklussen. Hieronder vallen onder andere de kranen, hijsevenaars en pallethaken.

Ook kunt u bij ons terecht voor het Rapide Portaal Systeem waarover u meer te weten komt via de Hef en Hijs uitlegvideo mobiele portaalkraan. De kraan van dit lichtgewicht portaal systeem is binnen enkele minuten op te bouwen door één persoon. Zowel personen als goederen kunt u met de kraan hijsen. Het hijsen kost geen kracht en is bovendien snel door de accu aangedreven powertool.   

Tijdens de zomermaanden ontvangt u bij het huren van het Rapide Portaal Systeem de Hef en Hijs uitlegvideo mobiele portaalkraan op USB-stick ter promotie zolang de voorraad strekt.

De video is Nederlands gesproken met Nederlandse of Engelse ondertiteling.

Is het Rapide Portaal Systeem niet de kraan die u zoekt, lees dan ons nieuwsbericht over de unieke lichtgewicht portaalkraan. Met deze aluminium portaalkraan kan gehesen worden tot wel 5,5 meter met een maximale last (WLL) van 3 ton. De kraan is gemaakt van lichtgewicht materiaal. 

Alle soorten hef- en hijsmiddelen die wij verhuren, kunt u ook bij ons kopen. De verkoopprijzen kunnen afhankelijk zijn van aantallen en zijn daarom altijd op aanvraag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, we staan voor u klaar.

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg