Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Unieke lichtgewicht portaalkraan

Onlangs hebben we, uniek voor Europa, een aluminium portaalkraan in ons verhuurassortiment opgenomen. Met deze aluminium portaalkraan kan gehesen worden tot wel 5,5 meter met een maximale last (WLL) van 3 ton. De kraan is gemakkelijk te monteren en is zelfs inzetbaar in een Atex Zone 2 omgeving.

Veilig én goedkoop alternatief

Portaalkranen zijn speciaal ontworpen om materiaal te hijsen op plekken waar geen hijspunten beschikbaar zijn. Om toch te kunnen hijsen kan een dure mobiele kraan worden gehuurd. Een portaalkraan is echter een goedkoop, betrouwbaar en veilig alternatief. De aluminium portaalkraan van Porta-Gantry is gemaakt van lichtgewicht materiaal. Hierdoor is het transport, op - en afbouw van de kraan geen belemmering. De aan de kraan gemonteerde zwenkwielen zijn ieder voorzien van een rem. De kraan is veilig in gebruik, maar door de wielen makkelijk te manoeuvreren over een werkstuk.

Technische gegevens

De maximale hoogte tot het hijsoog bedraagt 5527mm en de minimale hoogte tot het hijsoog is 3927mm. De portaalkraan is in 8 stappen van 200mm instelbaar. Er kunnen drie ankerpunten gecreëerd worden, geschikt voor bijvoorbeeld drie personen. De portaalkraan behoort tot de innovatieve serie Porta-Gantry van Reid Lifting. Het Porta-Gantry hijssysteem voldoet aan alle eisen van de EN795 Class B ankerpunten voor personen transport, positionering en valbeveiliging. 

Bij Hef & Hijs Nederland beschikken we over een diversiteit aan transportmiddelen voor hijsklussen: kranen, hijsevenaars en pallethaken. Bezoek onze website voor het volledige assortiment transportmiddelen hijsen. Wilt u liever direct contact met één van onze medewerkers, klik dan hier voor onze contactgegevens. 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg