Hef en Hijs

        “We zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw projecten nog veiliger en efficiënter kunt uitvoeren”

Verschuiven Spoordek met 200t vijzels

Soms zijn de projecten van onze klanten gewoon uiterst indrukwekkend. Zo ook het inschuiven van het HSE spoordek in Den Haag. Voor dit project leverde Hef & Hijs Nederland 24 vijzels van 200T. Het mooie time-lapse filmpje dat daarvan is gemaakt wilden we jullie niet onthouden.

Inmiddels staat ook het tweede spoordek op zijn definitieve plek. Dit gebeurt op dezelfde manier als het eerste spoordek. Met deze schuifoperatie komt het viaduct definitief over het Prins Bernhardviaduct heen, een historisch moment. Hieronder een link naar de timelapse van het verschuiven van het eerste deel. 

Verschuiven van 500.000 kilogram aan spoordek.

Het Haags Startstation Erasmuslijn is het nieuwe aankomst- en vertrekstation van de Randstad E-lijn tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Slinge. Momenteel eindigt die verbinding op spoor 11 en 12 van station Den Haag Centraal. Om meer ruimte op het spoor te maken, krijgt de E-lijn een nieuwe halte. Afgelopen zomer is het eerste spoordek van het HSE ingeschoven ( zie filmpje) en ook het tweede spoordek ligt nu op zijn plek.

Het tweede spoordek bestaat uit 10 segmenten en heeft een lengte van 64 meter. Dit dek weegt 500.000 kilogram. Het dek is in zijn geheel 70 meter op geschoven, waarbij er 'slagen' van 60 centimeter per keer werden gemaakt. Het derde en laatste deel wordt nu afgebouwd op zijn definitieve plek. Dit deel wordt dus niet geschoven.

Bekijk hier het assortiment hefmiddelen waaronder onze vijzels 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Hijstassen

Continu veilig werken met de gecertificeerde hijstas

Lees meer

Social Media

Continu op de hoogte van onze producten, aanbiedingen en diensten.

Lees meer

Weegapparatuur

bekijk hier ons assortiment weeg- & testmiddelen

Lees meer
0180
440 044
24/7 bereikbaar
direct-contact-hefhijs.jpg